The Folklore Company Logo
Vilket broderi passar dig?
Ta vårt quiz!
arrow_backTillbaka till produktgrupp

Vattenlöslig stramalj

Antal:
85 kr

Vill du brodera på något annat än aidaväv? Kanske på ryggen av din jeansjacka, eller på en tygpåse? Då ska du använda vattenlöslig stramalj! Vatte...

Produktinformation

Vill du brodera på något annat än aidaväv? Kanske på ryggen av din jeansjacka, eller på en tygpåse? Då ska du använda vattenlöslig stramalj!

Vattenlöslig stramalj är plastfilm med hål. Med hjälp av plastfilmen kan du brodera fast ditt mönster på ett enkelt och exakt sätt på ditt objekt. Inga sneda kors eller bokstäver, utan hålen i filmen hjälper dig att sätta korsen precis där de ska vara.

När du är klar sänker du ned området med plast och brodyr i vatten, där plasten löser upp sig. Kvar är endast din färdiga brodyr! En kort film som visar hur du gör finner du här.

Designa ditt korsstygnsmönster i vårt designverktyg och köp till en bit vattenlöslig stramalj, och du kan brodera fast ditt motiv var som helst!

* Plastfilmen är i mått 5,4 kors/cm.
* Storlek: 22 x 30 cm. 
* Producent: Permin.
* Instruktioner om hur du hanterar stramaljen medföljer.

Vad vattenlöslig stramalj består av?

Den vattenlösliga stramaljen består av 100% polyvinylalkohol (PVA). Vi har hittat följande information hos Naturskyddsföreningen; "PVA är en vattenlöslig polymer och klassas inte som microplast. Med tiden bryts PVA ner till mindre enheter och till slut med hjälp av mikroorganismer till biomassa, koldioxid och vatten."
Vill du läsa mer finns det utförligare svar här:
https://kontakt.naturskyddsforeningen.se/org/naturskyddsforeningen/d/plast-runt-diskmaskintabletter/
 

Om ditt köp

Leveranstid inom 1-3 arbetsdagar (digitala produkter skickas direkt till din e-post).

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Undrar du något? Kolla in vår FAQ eller kontakta oss på support@folklorecompany.com

-